ZorgPlanbord interactief digitaal Techxx

VISMO

Ontbreekt binnen uw zorginstelling het overzicht over en inzicht in de activiteiten rondom de patiënt? VISMO (Visuele Interactieve Stuurinformatie voor Multidisciplinaire Ondersteuning) van Techxx geeft in één oogopslag één beeld van alle patiënten op de gehele afdeling met de bijbehorende activiteiten per patiënt. VISMO realiseert snellere en effectievere afhandeling van activiteiten, optimalisatie van de werkverdeling en het optimaal inzetten van de interne resources. De patiënt staat centraal waardoor u continu een actueel beeld heeft van de status van de patiënt.

 
 

Kwaliteitsverhoging met moderne technologie

VISMO verhoogt de kwaliteit van zorg en ondersteunt verpleegkundigen in hun dagelijkse werkzaamheden via touch screen schermen op de afdeling. Het biedt belangrijke meerwaarde voor uw afdeling (medewerkers), door toepassing van moderne technologie, een gebruiksvriendelijke interface en actuele stuurinformatie. VISMO integreert data uit verschillende bronnen zoals het EPD/EVD, POINT, lab systemen etc. Door integratie met uw EPD/EVD worden patiëntgegevens samen met zorginhoudelijke indicatoren en operationele bijzonderheden in één oogopslag gepresenteerd. Daarnaast wordt de planning van verpleegkundigen weergegeven. Met een aantrekkelijke visuele presentatie en de toepassing van touch screen, wordt interactieve benadering van informatie en directe aanpassing van taken mogelijk.
Innovatie in Gelre ziekenhuizen met VISMO 
 

Zorginhoudelijke indicatoren en iconen

Op basis van vastgelegde interventies en informatie uit het EPD/EVD, bepaalt VISMO welke indicatoren moeten worden getoond. De benodigde acties worden met iconen weergegeven. Hierdoor biedt VISMO direct zicht op de werkbelasting en benodigde activiteiten van de verpleegkundigen. Verpleegkundigen kunnen prioriteiten vaststellen en taken onderling uitwisselen. Door één vingerdruk op een icoon, wordt een extra venster getoond met de afwijkende waarden. Het gebruik van logo’s, iconen en sjablonen is flexibel aan te passen naar het gebruik van de organisatie.
 
Meer weten over de functionaliteit van VISMO? Download de brochure.
 

VISMO is ontwikkeld voor:

  • Ziekenhuizen
  • Privéklinieken
  • Verpleeg- en Verzorgingshuizen
  • GGZ 
 
VISMO is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Gelre Ziekenhuizen. Binnenkort wordt ook een App meegeleverd, zodat VISMO beschikbaar is op diverse devices. U heeft hierdoor een actueel overzicht van de patiënt, waar u zich ook bevindt.
 

Business Case

VISMO levert zorginstellingen een aantal belangrijke voordelen op, zowel kwalitatief als kwantitatief. Bent u benieuwd of uw zorginstelling het werkproces rondom de patiënt zo optimaal mogelijk regelt of wilt u weten welke voordelen VISMO uw zorginstelling direct kan opleveren? Vraag via onderstaand formulier uw Business Case aan!
​​​​​
 

 Ik ontvang graag een Business Case

 


 

 Download

 
 

 Een greep uit onze klanten

 
 

 Aanvraag referentiebezoek